Cum aleg o carte

  1.  Cititorul care vrea să meargă la o carte din care să-și facă o idee generală despre universul Zvon de Zâne, poate alege Cartea Întâi din colecția de Basme și povești pentru Copii de Basm și Poveste.
  1.  Cititorul care vrea să aleagă între cărțile pentru cei mici și cărțile pentru cei mari, se va bucura de o realitate nespus de frumoasă: zânele nu fac această diferență.

Pe tărâmul lor, fiecare carte și fiecare poveste în parte ascunde atât gingășia lumii copiilor, cât și adâncimea și înțelepciunea maturității. Drept pentru care, poveștile pentru cei mari pot fi repovestite în cuvinte mai simple celor mici, iar poveștile celor mici pot fi citite cu nespusă savoare de oamenii mari.

  1.  Pentru cititorul care vrea să parcurgă mai multe cărți, dar nu știe cu care să înceapă, zânele recomandă ca prim semn de urmat: Chemarea - luminița pe care o aprinde în inima căutătorului cartea în sine.

Descrierile bijuteriilor din prăvălia zânelor vor rezona în Sufletele Pereche de cititori, semnalând întâlnirea ideală pentru căutarea individuală prezentă.

  1.  Căutătorul care își dorește un îndrumar de lectură pentru a merge din ce în ce mai larg și mai adânc, zânele recomandă a urma lectura cărților în ordinea apariției, lăsând timp între ele atât de mult cât simte nevoia.

Ordinea apariției se află aici.

  1. Cititorul care caută anume teme de lectură, este îndrumat de către zâne spre Indexul tematic în permanentă îmbogățire de aici.
  1.  Celor ce doresc un timp de poveste și altfel decât lecturând, zânele oferă activități potrivite atât pentru terapie, cât și pentru timp liber acasă aici.

Alături de acestea, sunt activitățile pentru cei mici pentru timpul petrecut în familie sau în cadrul orelor de la școală aici.

Zânele au pitit amănunte în plus și pe următoarele pagini:

Proiecte

Bijuterii Terapeutice

Bijuterii Monogramă

  1.  Cititorul care dorește îndrumare specifică din partea zânelor, le poate da un răvaș pe adresa: office [@] zvondezane.ro