Basme si povesti pentru Copii de Basm si Poveste

O colecție de cărți-bijuterii în care se ascunde atâta puritate, înțelepciune și frumusețe, încât părinții nu se vor îndura să se dezlipească de ele, nici după ce copiii vor pleca în lumea fermecată a viselor!

Genul de povești din care mai vrei să citești încă una și încă una și încă una... numai de dragul gingășiei care se ascunde în ele!

Poveștile din această colecție de bijuterii vor încânta copiii de la 7-8 ani până la 100 de ani și mai bine, menirea lor fiind să păstreze vie dragostea pentru basme și povești în suflete care altfel ar fi învățate să-și ia rămas bun de la ele.

Pentru cei foarte mici ele pot fi repovestite de părinți și îndrumători, redând esența lor în cuvinte mai simple.

Dacă vrei să afli mai multe despre apariția acestei colecții și visul autoarei cu privire la ea, citește aici.

Deoarece există o anume progresie pe care o urmează firul poveștilor, se recomandă citirea lor așa cum sunt rânduite în carte, precum și a cărților așa cum apar în colecție.

......

......

Basme si povesti pentru Copii de Basm si Poveste - Cartea 0        Basme si Povesti pentru Copii de Basm si Poveste - Cartea Intai        Basme si povesti pentru Copii de Basm si Poveste - Cartea a doua        Basme și povești pentru Copii de Basm și Poveste - Cartea a treia