Legende pentru Copii Legendari

O colecție de pietre scumpe, cu totul și cu totul deosebite, la care vor privi cu nesaț și ochii inimii de copil, și ochii inimii de părinte.

Legende din trecut, din viitor și chiar din afara timpului s-au strâns nerăbdătoare să-și ofere înțelepciunea și frumusețea. Din ele, copiii vor afla că azi, aici, chiar acum, ei sunt Eroi de Legendă. Că niciun gest nu e prea mărunt, nicio faptă fără ecou. Că prin oamenii simpli se scrie Alt Fel de Istorie, atunci când aceștia știu că trăiesc Vremi Legendare!

Poveștile din această colecție de bijuterii vor încânta copiii de la 7-8 ani până la 100 de ani și mai bine, menirea lor fiind să păstreze vie dragostea pentru legende în suflete care altfel ar fi învățate să-și ia rămas bun de la ele.

Pentru cei foarte mici ele pot fi repovestite de părinți și îndrumători, redând esența lor în cuvinte mai simple.

Dacă vrei să afli mai multe despre apariția acestei colecții și visul autoarei cu privire la ea, citește aici.

Deoarece există o anume progresie pe care o urmează firul legendelor, se recomandă citirea lor așa cum sunt rânduite în carte, precum și a cărților așa cum apar în colecție.

......

......

Legende pentru Copii Legendari        Legende pentru Copii Legendari - Cartea a doua        Legende pentru Copii Legendari - Cartea a treia