Micii Faurari, Copii Legendari

Prima colecție din proiectul Micii Făurari, Copii Legendari pornește, asemeni celei de Basme și povești pentru Copii de Basm și Poveste, de la Km0 - punctul unde dispare noțiunea de vârstă, nu prin desființarea copilăriei, ci prin aducerea la suprafață a Copilului din oamenii mari.

Ea cheamă laolaltă toată familia, pentru a decupa elemente mici și mari care, prin lipirea pe un fundal dat, vor alcătui lumea poveștii din carte. Datorită migalei ce se cere pe alocuri, copiii sunt invitați să împartă cu părinții, cu frații, cu surorile, cu alte rude sau prieteni nu doar făurirea acestei lumi, ci și încântarea de a ilustra inclusiv paginile cu text!

Fiecare carte trece dincolo de noțiunea de creativitate, către valorificarea Puterii Creatoare care se află în fiecare din noi. Ea strânge în jurul ei, cum strângea focul în serile de pe vremuri, copii și adulți întru adevăr și înțelepciune. Pentru aceasta, pe lângă minunata poveste, ni se oferă încă de la prima pagină, prin secțiunea Știați că..., un topor fermecat cu care se sparg cărbunii minciunii.

Pe lângă farmecul ilustrării unei povești, fiecare carte este însoțită de o cutiuță cu jetoane/cărți de joc care oferă posibilitatea alegerii din douăzeci de activități captivante, ideale atât pentru familie, cât și pentru grupuri educative sau recreative. Amănunte despre aceste jocuri de poveste dând click pe poză mai jos.

                                                                                                                                     Jocuri copii

Dacă vrei să afli mai multe despre cum s-a născut visul acestei colecții, citește aici.

Îndrumătorii și terapeuții vor găsi și alte amănunte despre folosirea acestor bijuterii minunate dând click pe linkurile de mai jos:

Vistieria cu vise mărețe

Bijuterii Terapeutice

Bijuterii Monogramă

......

......

Colecție A4

O poveste cu ciuperci A4        Scufita Rosie si Lupul Cel Bun A4        Ratusca si colacul ei de salvare A4

Colecție A3

O poveste cu ciuperci A4        Scufita Rosie si Lupul Cel Bun A4        Ratusca si colacul ei de salvare A4