Mica Academie

Pe tărâmul de basm, lucrurile nu se întâmplă oricum. Zânele știu rânduiala poveștilor, felul în care vin ele, felul în care se păstrează din neam în neam miezul lor fermecat și felul în care oamenii pot deveni, la rândul lor, Creatori de Basm și Poveste.

Îndrumările și sprijinul plin de migală și de căldură fac din Mica Academie a zânelor o adevărată Școală a Vieții care își deschide porțile atât celor cu preocupări științifice, cât și celor ce nu au deloc pregătire. Prin vorba simplă, ele se pricep a lămuri chiar și mințile mai puțin deprinse cu studiul, astfel încât, cu mic, cu mare, întreg poporul să poată lua parte la zidirea culturii.

Că vor crea basme și povești la propriu, asemeni zânelor, sau că își vor trăi Puterea Creatoare într-un aer de Basm și Poveste, dând naștere la alt fel de minunate creații, toți cei ce pășesc în Mica Academie vor intra oameni și vor ieși Făurari de Lumină!

Mai jos se află cărțile ce pot fi cercetate acasă, iar cei ce doresc amănunte în plus pot lua legătura cu zânele dând un răvaș pe adresa acasa{@}zvondezane.ro.

......

......

Mic indrumar de lectura a basmelor        Faurari de Lumina        Teologia Omului        Înnoirea Vechii Legi delaolaltă cu Legiuitorul        Jurnalul Gânditorului

Colecția Înnoirea Vechii Legi - în manuscrisul autorului dimpreună cu cititorii        Înnoirea Vechii Legi - în manuscrisul autorului dimpreună cu cititorii - Cartea Întâi