Dincolo de basm si poveste se afla...

O colecție care va redeschide magia basmelor și a poveștilor după care tânjește Copilul din noi. Acesta, ne vedem tot mai des nevoiți să recunoaștem, nici nu ne-a părăsit, nici nu a crescut vreodată - oricât de mult ne-am străduit să-i reducem la tăcere visele, puritatea și veselia atunci când ne-am făcut oameni mari și serioși!

Faptul că basmele și poveștile nu sunt doar pentru copii era un lucru știut până mai acum o sută de ani. Ele au fost cel mai frumos și la îndemână mod de a transmite înțelepciunea ancestrală de-a lungul miilor de generații care au trăit pe acest pământ și care, iată, revine la viață în haină nouă, „căci basmele nu mor, ele pot fi doar uitate” (Eva de Christo).

Dacă vrei să știi ce se află dincolo de basm și poveste citește direct de la autoare aici.

Deoarece există o anume progresie pe care o urmează firul poveștilor, se recomandă citirea lor așa cum sunt rânduite în carte, precum și a cărților așa cum apar în colecție. De asemeni, pentru cei care doresc să depășească limitele consacrate, Micul îndrumar de lectură a basmelor va lărgi în mod neașteptat multiplele straturi de semnificații ale acestor bijuterii, deschizând noi orizonturi.

Jurnalul unei Călătorii dincolo de basm și poveste însoțește colecția cum însoțea calul fiul sau fata de împărat de prin basme, purtând în el povața trebuincioasă, înțelepciunea. Acestea nu sunt doar cele din poveștile lecturate, ci mai ales cele care se deschid în suflet. Consemnându-și trăirile, cititorul va descoperi ceea ce numai lui îi e dat să descopere: minunea care se află dincolo de basm și poveste, drept în inima lui!

                                                                                                                                  Jurnalul unei Calatorii Dincolo de basm si poveste

......

......

Dincolo de basm și poveste - Cartea întâi        Dincolo de basm și poveste - Cartea a doua        Dincolo de basm și poveste - Cartea a treia        Dincolo de basm și poveste - Cartea a patra        Dincolo de basm și poveste - Cartea a cincea        Dincolo de basm și poveste - Cartea a sasea