Dansand cu misterele Vietii

O colecție de povestiri mai puțin obișnuite care dezvăluie, și prin rânduri, și dincolo de rânduri, taine din care e alcătuită Viața și care nu s-au ascuns de noi niciodată. Vom căpăta, citind, obișnuința de a le privi într-un fel care nu le ucide și atunci ele se vor dezvălui și mai mult. Fiecare carte ne va duce mai adânc în realități de care am uitat, dar pe care cândva omenirea le trăia ca parte din viața cotidiană.

Tot dansând cu misterele Vieții, prin intermediul acestor povestiri vom ajunge, mai devreme sau mai târziu, să acceptăm că nu există idealuri de neatins, că omul nu e fundamental rău și viața nu e presărată la tot pasul de griji și primejdii. Vom ajunge să nu mai numim „minuni” lucrurile frumoase care ni se par atât de rare, ci le vom vedea, în sfârșit, pretutindeni. Așa vom realiza - sau mai degrabă ne vom aduce aminte - că „minunea e starea firească de a fi” (Eva de Christo).

......

Dacă vrei să știi ce înseamnă să dansezi cu misterele Vieții citește direct de la autoare aici.

Deoarece povestirile urmează un fir care le străbate, dincolo de teme, în chip nevăzut, se recomandă citirea lor așa cum au fost rânduite în carte.

Dacă vrei o poveste sau chiar o cărticică închipuită înadins pentru tine, te așteptăm în Atelierul meșteșugăresc de Povești-Monogramă!

......

......

Dansand cu misterele vietii - Cartea Intai        Dansand cu misterele vietii - Cartea a doua        Dansand cu misterele vietii - Cartea a treia