Colectia de teatru, filme, animații

Basme, povești, povestiri, legende și chiar creații în versuri ies din filele cărților pentru a-și transpune mișcarea pe scena teatrului, pe scena marelui ecran, pe scena micului ecran - oriunde pot înfățișa tablouri adevărate de viață!

Dacă până acum un scenariu obișnuit era nevoit a lăsa deoparte elemente din opera originală, fie ele chiar importante, în cazul de față, autoarea operei originale este și scenarista, aducând fidel, cu artă, fiecare amănunt, alături de elemente puternice, noi, care lărgesc lumea prezentată în operele originale. Piesele, desenele animate, filmele, păstrează astfel în ele întreagă povestea, devenind în același timp mult mai mult.

Cei care au citit cărțile care stau la baza scenariilor vor descoperi cu plăcere noul trup al fiecărei creații, așa cum arată el în mișcarea și decorul pe care i-l oferă o scenă.

Continuând și chiar adâncind înțelepciunea din creațiile de la origine, scenariile pot fi lecturate și ca atare, ele oferind aceeași desfătare pe care o oferă oricare din poveștile autoarei.

Dacă vrei să știi cum a apărut visul acestei colecții, citește direct de la autoare aici.

......

......

Odaia cu basme prăfuite - cum s-a născut o poveste