Talmaciri din vremi si lumi

Povești multe și mărunte, însă încărcate de semnificații adânci, se adună în șiraguri de mărgele colorate. Mici safire, opale, topaze, rubine, smaralde și toate câte se întâlnesc în piesele de colecție dedicate se înșiruie de data aceasta pe un singur fir, cu totul aparte. Cu putere însutită prin venirea laolaltă, își împletesc razele într-un joc de nuanțe cu care răpesc privirile inimii!

Dacă celelalte scrieri sunt grupate în colecții după stilul lor literar, Tălmăciri din vremi și lumi își adună poveștile în primul rând după scurtime și ritm, împletind în fiecare cărticică vorba înțeleaptă cu ironia, șaga sau graiul de basm.

O colecție care traduce realități, înțelepciune, adevăruri din vremea aceasta sau alte vremi, din lumea aceasta sau alte lumi, în limba ce-i pe înțelesul tuturor - limba poveștii și-a pildei!

Dacă vrei să știi cum s-a născut această colecție, citește direct de la autoare aici.

Deoarece pildele urmează un fir care le străbate dincolo de teme, în chip nevăzut, se recomandă citirea lor așa cum au fost rânduite în fiecare carte și a cărților în ordinea lor din colecție.

......

......

Tălmăciri din vremi și lumi - Cartea Întâi       Tălmăciri din vremi și lumi - Cartea a doua      Tălmăciri din vremi și lumi - Cartea a treia       Tălmăciri din vremi și lumi - Cartea a patra