Jurnale fermecate

Câte lucrușoare rămân în sufletele oamenilor când stau cuibăriți lecturând și câte se mai deschid dincolo de poveștile lecturate - sunt de-a suta înmulțite când aceștia iau penița și scriu!

Că sunt vorbe înțelepte sau de cântec ce și le consemnează din carte, că sunt gânduri și simțiri ce se deschid dincolo de vorbele cărții, că sunt întrebări ce se ivesc și răspunsuri ce primesc, ornamente sau desene - toate-toate își găsesc locșorul în filele unui jurnal!

Ce încântare mai mare decât aceea de a-ți revedea călătoria sufletească - și nu pe oriunde! Ci prin lumi de basm și poveste cum se va face și lumea ta, că nu se întoarce călătorul cum a plecat, ci poartă într-ânsul tot ce-a văzut și-a trăit, drept pentru care se întoarce bogat!

Zânele acestea le știu, drept pentru care au ticluit pentru fiecare piesă de colecție și pentru fiecare piesă unicat din prăvălie câte un propis cu un nume pe măsură! Ba mai mult, au așezat în fruntea propisurilor câte o poveste care să adâncească și să lumineze căutările celui ce citește și scrie!

Și dacă nu știți ce-i propisul, apoi nu-i decât un caiețel în ochii muritorilor, însă când caiețelul acesta e plăsmuit de mintea năzdrăvană a zânelor, el capătă puteri fermecate! Despre acestea nu se scrie, ci numai stăpânul de drept dacă o fi să le simtă!

Dacă vrei să afli cum s-a născut visul acestor Jurnale, citește direct de la autoare aici.

...

JURNALUL UNEI CĂLĂTORII DINCOLO DE BASM ȘI POVESTE - propisul colecției Dincolo de basm și poveste se află...

......

Jurnalul unei Călătorii Dincolo de basm și poveste    

......

JURNALUL UNUI ZOR DE ZIUĂ - propisul colecției Din Zorii zorilor

......

Jurnalul Unui Zor de Ziuă