Jocuri de poveste pentru oameni mari

Copiii pe care îi poftește la joc colecția Micilor Făurari nu sunt nicidecum cei mici și atât! Orice copil pitit în trup de om mare poate alege din cele 66 de jocuri pentru a făuri zile și seri de poveste alături de familie, prieteni, colegi și chiar străini!

Desfășurate în jurul mesei, în mișcare prin cameră sau afară din cameră, trecând prin distracție dincolo de distracție, ele își vor avea partea și în dezvoltarea abilităților de comunicare, a atenției, a memoriei vizuale, a simțirii dincolo de percepția obișnuită, a deschiderii către partea gingașă, sensibilă, creatoare.

Spre deosebire de jocurile pentru cei mici care urmează poveștilor corespunzătoare, cei mari sunt poftiți să-și înceapă seara cu momentele de distracție, ajungând la poveste pe urmă.

Cu Micii Făurari pentru oameni mari clipele petrecute cu îndeletniciri hazlii și de suflet devin și ele colecții de pietre scumpe!

Pietre scumpe adunate acasă, dacă așa o pofti inima jucătorilor, însă dacă li-i drag de munți, Casa Fluturilor îi așteaptă cu un ceai cald și o tipsie de prăjiturele ticluite înadins, unde mai pot întâlni și alte Suflete-pereche de joc! Amănunte în clickul dat pe poză mai jos:

                                                                                                            Casa Fluturilo  Casa Fluturilor activități

...

Pentru a te bucura din plin de colecția Micii Făurari, Copii Legendari, zânele au pitit felurite amănunte despre ea în următoarele pagini:

Ilustrare de carte

Vistieria cu vise mărețe

Bijuterii Terapeutice

Bijuterii Monogramă

Dacă vrei un joc închipuit înadins pentru tine, te așteptăm în Atelierul meșteșugăresc de Povești-Monogramă!

......

......

Joc O poveste cu ciuperci - Oameni mari        Joc Scufita Rosie si Lupul Cel Bun - Oameni mari        Joc Ratusca si colacul ei de salvare - Oameni mari